Meny
Meny

Sjuksköterska natt

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2022-07-13

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vill du ha inflytande och känna delaktighet samtidigt som du bidrar till människors hälsa? Som nattsjuksköterska i Piteå kommun arbetar du mot våra Särskilda boenden för äldre, gruppbostäder för personer med behov inom LSS och psykiatri samt Ordinärt boende och då inom hemsjukvården. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i öppen Hälso- och Sjukvård eller annan specialistutbildning kan vara meriterande. Du bör ha god planeringsförmåga. Vara van att klara självständigt arbete men också ha god samarbetsförmåga. Ett flexibelt sinnelag är nödvändigt. Du bör se förändringar som en möjlighet och inte ett hinder. Erfarenhet av palliativ vård kan vara meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

ArbetsuppgifterDu ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende i hela Piteå Kommun. I arbetet möter du personer från 18 år och äldre, och din huvudsakliga uppgift är att göra medicinska bedömningar för att kunna ge den bästa vården utifrån det individuella behovet. Du kommer även att möta personer i olika skeden i en palliativ fas i livet, där din uppgift är att skapa en god vård i livets sista tid för både patienten och dess närstående. Du arbetar tillsammans med både sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

ÖvrigtTillsvidareanställning, heltid. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre.

Tillträde enligt överenskommelse. Löpande rekrytering

B-körkort är ett krav

Upplysningar Sara Stoltz Enhetschef 0911-69 67 11. Agneta Öhman Vårdförbudet 0911-697887