Meny
Meny

Administratör

Fastighet och Service Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Fastighets- och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, gillar att samarbeta med andra och delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad.

Fastighets- och serviceförvaltningen består av fyra avdelningar; fastigheter, måltidsservice, städenheten samt stab. Totalt är vi ca 350 medarbetare.

Avdelning stabs uppdrag är att med rätt kompetens ge stöd och följa upp verksamheten utifrån gällande regelverk, hålla ihop och driva verksamhetsutveckling som är till nytta för hela förvaltningen och dess nämnder samt samordna avdelningarnas upphandlingar och inköp. Stabens administrativa kompetensområden är bland annat inom ekonomi, nämndadministration, samordning av inköp, IT-stöd och Kontorsservice som ger service till hela kommunen. I stabens uppdrag ingår även att leda, utföra och/eller att delta i tidsbegränsade uppdrag.

Staben är belägen på Stadshuset och består av 10 medarbetare varav två administratörer, enligt arbetsbeskrivningen nedan. Då en av våra administratörer växlar över till annan roll på staben söker vi dennes efterträdare. Tjänsten är  tillsvidareanställning och heltid.    

Arbetsbeskrivning

Administratörsrollen innehåller ett brett spektrum av arbetsuppgifter som bland annat att uppdatera webbsidor, vara det lokala IT-stödet, verka som förvaltningens inköpssamordnare, delta och driva verksamhetsutvecklingsarbete både med och utan stöd av digitala verktyg, genomföra processkartläggningar samt administrera förvaltningens leasingbilar och uppgifter i personalsystemet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och direktupphandlingar, har intresse för IT samt van att uttrycka dig väl både muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du även har erfarenhet av digitalt utvecklingsarbete och god kunskap i Officesystemen.

I rollen är noggrannhet och ett professionellt förhållningssätt en självklarhet. Vi tror att du har ett positivt sätt, är van att arbeta självständigt samtidigt som du även tycker om att samarbeta med andra. Att tänka nytt, bevaka omvärlden och att arbeta lösningsorienterat är naturligt för dig, allt för att kunna ge god service och support till våra kollegor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan hålla i presentationer.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Karin Hedman, avdelningschef Stab 0911- 69 72 27.

Fackliga kontaktpersoner

Ramona Nilsson, Vision, 0911-69 78 68.

Christer Eriksson, SI, 0911-69 61 65.       

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12