Meny
Meny

Gymnasielärare Samhällskunskap

Utbildningsförvaltningen Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitet så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola.


Strömbackaskolan är en av Piteå kommuns två gymnasieskolor med ca 1500 elever och 200 anställda uppdelat på femskolenheter. Strömbackaskolan ligger i centrala Piteå och har ett brett programutbud för gymnasieelever. Vår målsättning är att vara en skola i toppklass där goda minnen skapas.

Vi söker en gymnasielärare i samhällskunskap till skolenhet Munin.

Arbetsuppgifter
Undervisning i samhällskunskap vid skolenhet Munin. I uppdraget ingår mentorskap samt övriga läraruppgifter. Att arbeta i arbetslag är en förutsättning inom programmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i samhällskunskap på gymnasieskolan. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig. Du vill driva utvecklingsarbete och genomföra ämnesövergripande projekt på skolenheten där samhällskunskap är centralt, t ex inom FN och EU. Du har ett gott förhållningssätt till elever och lätt för att skapa relationer och kunna möta elever utifrån deras förutsättningar och behov. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete.

Som person är du tydlig, positiv, engagerad, flexibel samt har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Tillsvidareanställning 100%, ferieanställning, med tillträde Ht -21.

Upplysningar
Camilla Landin, Rektor
Telefon 0911-69 63 11 eller 070-316 63 11

Fackliga företrädare
Noomi Lundberg, Lärarnas riksförbund, 0911-69 34 04
Krister Lindström, Lärarförbundet, 0911-69 63 82 

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16