Meny
Meny

Vikarierande Arbetsterapeut till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Kom och arbeta med oss! Som arbetsterapeut ingår du i ett glatt gäng, Utredningsteamet, som består av legitimerad personal som arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter, totalt 13 personer.

På Trädgårdens Äldrecentra finns 36 platser för utredning /avlösning /växelvård för kortare vistelse. I samma verksamhetsområde ingår även Vård och omsorgsteam, Utredningsteam samt Dagverksamhet för personer med minnesnedsättning.

Vi söker Dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser på Äldrecentrat eller i ordinärt boende där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser samt stödja den enskilde till självständighet. Handledning av personal ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt

Vikariatet är på heltid dagtid vardagar. Flextid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse, vikariat tom 210831 med ev.  möjlighet till förlängning. Tillgång till tjänstebil.

Upplysningar

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83.

Facklig företrädare

Anna Nilsson Edin, Arbetsterapeuterna, 0911-69 79 91

 

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer