Meny
Meny

Undersköterskor till semestervikariat i Hemsjukvården

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar både legitimerad personal och undersköterskor. Vi utgår från vår gemensamma lokal som befinner sig ute på furunäset. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Som undersköterska i hemsjukvården utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om bland annat läkemedelsadministrering, provtagningar och sårvård. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ha ett gott bemötande och ta ansvar. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav och bilkörning ingår dagligen i arbetet.

Om anställningen
Som semestervikarie arbetar du under semesterperioderna då ordinarie personal har semester. Tjänsterna är på hel- eller deltid beroende på verksamhetens behov, och arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till söndag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Upplysningar
Malin Puffert, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.
Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10.