Meny
Meny

Sommarvikariat Fysioterapeut eller Arbetsterapeut

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Arbetsterapeut                                                
Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Fysioterapeuter                                          
Som fysioterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse. Du vikarierar som fysioterapeut i socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Upplysningar
Jörgen Divert, Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82
Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83  

Fackliga företrädare
Stefan Hedkvist Fysioterapeuterna, 0911-69 67 17   
Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

Välkommen med din ansökan senast 21-04-30
Rekrytering sker fortlöpande så ansök redan idag!