Meny
Meny

Servicetjänster sommarjobb

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Socialtjänsten är kommunens största förvaltning med 1700 medarbetare som tillsammans ansvarar för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Ett jobb inom socialtjänsten är ett viktigt och meningsfullt arbete där du har mycket kontakt med människor. Just nu söker vi dig som vill sommarjobba hos oss. Läs mer om våra erbjudanden och ansök idag!

I sommar anställer vi ett antal personer till servicetjänster på våra äldreboenden samt inom hemtjänsten. Du som arbetar på en servicetjänst arbetar i nära samarbete med vårdpersonalen för att boende/brukare fortsatt ska få god service.

Arbetsuppgifter
Servicetjänsternas arbetsuppgifter kommer vara städ, tvätt, inköp, ledsagning samt uppgifter i samband med måltider. Arbetsuppgifter som är viktiga för att vårdpersonalen ska få mer tid till det ordinarie vårdarbetet och för att kvalitén på vården för våra brukare fortsatt ska vara god.

Kvalifikationer
Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull samt har ett gott bemötande.
Det är meriterande om du studerar vård och omsorgsprogrammet eller utbildar dig till undersköterska. För att få anställning är du 18 år eller äldre.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen gäller i första hand över sommaren men kan tidigareläggas eller eventuellt förlängas. Anställningen är tidsbegränsad, deltid/heltid. Arbetstiden är måndag – fredag, dagtid.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, senast 210430

För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

Facklig representant
Pernilla Ehlin Kommunal 0911-934 10