Meny
Meny

Undersköterskor till nattjänster Roknäsgården

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-09-20

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Roknäsgården är ett särskilt boende för äldre bestående av totalt 46 lägenheter , varav hälften av dessa är demensplatser. På Roknäsgården pågår just nu ett förändringsarbete och vi söker nu två nya medarbetare till vårt team på natten som gillar att jobba i förändring och utveckling.

Undersköterskor natt
Som undersköterska är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med demensvård och arbetsverktyg kopplat till demensfrågor (ex. BPSD) är meriterande. Du har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Du tar ansvar och initiativ samt är öppen för förändring och utveckling.

Övrigt 
Två stycken nattjänster, tillsvidareanställningar. Vi tillämpar individuell schemaläggning. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar 
Eva Bryggman, Boendechef 0911-69 79 63

Facklig företrädare
Pernilla Ehlin, Kommunal 010-442 99 04

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-20

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare.