Meny
Meny

Lärare i Tyska och Musik

Utbildningsförvaltningen Sista ansökningsdag: 2020-09-20

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får en bra utbildning och de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Solanderskolan

Solanderskolan är en 4-9 skola i Piteå Kommun i stadsdelen Öjebyn. På skolan går det cirka 340 elever fördelat mellan årskurserna 4-9. I Öjebyns rektorsområde har vi även förskolor och lågstadieskolor Björklunda / Kullen, AST-grupp och hörselklass. På skolan arbetar kompetent och engagerad personal där du blir bemött på ett professionellt sätt av såväl medarbetare som elever. Skolan har ett gott klimat där elever och lärare värnar om en god lärandemiljö och uppger hög trivsel. På skolan arbetar vi aktivt med ett kollegialt lärande genom att vi bland annat genomför verksamhetsbesök i varandras klassrum och på andra sätt delar kunskaper och utmaningar med varandra. Solanderskolan söker nu en legitimerad lärare i tyska och Musik för årskurs 4-9.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i Tyska och Musik i årskurs 4-9. Under VT-21 kommer det dock vara årskurs 6-9. Tjänsten kommer inte innebära ett mentorskap, däremot finns det utrymme för några resurstimmar. Inom musikämnet tillkommer eventuellt att vara behjälplig i planering för skolavslutning. Är du ny lärare kommer du att ha stöttning av en mentor på skolan samt skolans elevhälsoteam. Som lärare på Solanderskolan förväntas du delta aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten och de prioriterade områden som finns på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska och musik och kan undervisa elever i årskurs 4-9. Du ska vara tydlig och ha god samarbetsförmåga samt vara en trygg person med gott omdöme som kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Du har goda pedagogiska insikter och tidigare arbete med elever i behov av stöd är meriterande. Tveka inte, ta chansen att söka tjänsten på Solanderskolan.

Anställning
100% Ferieanställning.

Anställningen är ett föräldravikariat under VT-21 och HT-21.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Övrigt

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-20.

För anställning i grundskolan krävs uppvisat intyg ur belastningsregister.

 

Kontakt:
Mathias Lindmark, Rektor
0911-69 6601

Ingrid Pihl, Lärarnas Riksförbund
070-370 00 57

Sofia Liberg, Lärarförbundet
0911-93 403