Meny
Meny

Vikarierande Socialsekreterare till Försörjningsstöd

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-08-16

 

Socialtjänsten i Piteå är redo att möta framtiden. Från och med 1 januari 2020 har förvaltningen en ny, plattare organisation. Grundtanken är att det ska finnas en ingång till socialtjänsten, oavsett ärende. Socialtjänsten är Piteå kommuns största förvaltning med cirka 1700 medarbetare. Med brukaren i centrum samordnas de insatser som behövs från sju avdelningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med fantastiska kollegor.

Vi söker nu en socialsekreterare för ett föräldraledighetsvikariat på 1 år med ev förlängning

Vi söker dig som med lust och engagemang vill bli en del av oss och därmed göra skillnad för Piteå kommuns medborgare.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare på ”Stöd till försörjning” ska du utreda behov av ekonomiskt bistånd och stödja klienten att hitta alternativ till att bli självförsörjande och få ett självständigt liv. För att nå målet är samverkan med andra myndigheter, din egen enhet och andra instanser mycket viktigt. Du ansvarar för egna ärenden och för det team du tillhör. Som socialsekreterare ansvarar du för dokumentation i ärendet.

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av utredningsarbete kan vara meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom att jobben innebär dokumentation är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. B-körkort krävs.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad, heltid. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 2020-08-16

Upplysningar
Åsa Larsson, enhetschef, 0911-69 62 88

Facklig företrädare
Michaela Gebing, Vision, 0911-69 65 56 
Frida Bergman Akademikerförbundet SSR 0911-69 70 75