Meny
Meny

Badmästare

Kultur, park och fritid Sista ansökningsdag: 2020-08-09

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Ett stort utbud av idrotts- och fritidsanläggningar, simhallar och närhet till natur skapar förutsättningar för detta.

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar med drygt 100 medarbetare totalt och med en egen politisk nämnd som ytterst ansvarig. Förvaltningen har ett nära samarbete internt inom förvaltningen, med andra förvaltningar, externa aktörer, föreningar och medborgare. Inom avdelning fritid ligger enheten simhallar samlas ansvaret för kommunens tre simhallar och utomhuspool samt friskvårdsverksamhet.  Vi söker nu en vikarierande badmästare.

Arbetsuppgifter

Kommunen har tre simhallar med olika inriktningar samt en utomhuspool. Grunduppdraget är att bedriva simundervisning men simhallarna har genomgått en omfattande utveckling och är nu en komplett friskvårdsanläggning. Friskvården omfattar bland annat ett gym som drivs i samverkan med extern aktör, grupp verksamhet på land och i vatten, personlig träning och massage.

Som badmästare arbetar du bland annat med simundervisning, vattengympa, simskola, lokalvård och kassatjänst i någon eller några av kommunens anläggningar. I tjänsten kan även ingå att arbeta som gruppträningsinstruktör.

Arbetstiden är schemalagd till dagar, kvällar och helger och vikariatet är 6 månader med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som badmästare/simlärare eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har ett genuint intresse för friskvård och hälsa och trivs i ett serviceyrke. Erfarenhet från liknande verksamhetsområde eller arbetsuppgifter är meriterande.

I rollen kommer du i kontakt med många olika människor i olika åldrar. Detta ställer höga krav på din förmåga till samarbete, kommunikation  och ett professionellt förhållningssätt.  För vikariatet krävs det att du har B-körkort och datavana. Under rekryteringsprocessen kommer ett livräddningstest att utföras.

Upplysningar

Malin Wikberg, enhetschef simhallar telefon 0911-986 71

Fackliga företrädare 

Inger Laitmaa, Kommunal, nås via Inger.laitamaa@pitea.se

Välkommen med din ansökan senast 20-08-09