Meny
Meny

Sjuksköterskor till Vård-och omsorgsboende

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-08-16

 

Följ med på en spännande resa med Socialtjänsten i Piteå. 1 januari 2020 infördes en ny organisation i förvaltningen som bland annat har inneburit att de flesta sjuksköterskorna är samlade inom samma organisation. Här har du möjlighet att vara en del av utformningen av servicen till våra omsorgstagare. Tillsammans med övrig personal inom Socialtjänsten är sjuksköterskorna en viktig del av ansvaret för omsorg av våra äldre och funktionsnedsatta. Totalt arbetar ca 1700 personer inom förvaltningen.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig.

Våra Vård-och omsorgsboenden arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år. Ambitionen är att hjälpa individen att klara sig själv, men när det inte är möjligt erbjuds avlastning och hjälp. Vill du jobba på en verksamhet som gör skillnad för våra äldre?

Vi har nu behov av sjuksköterskor till några av våra Vård- och omsorgsboenden i Piteå kommun.

 

Hortlaxgården

Hortlaxgården är ett särskilt boende för äldre i Hortlax, 8 km från centrala Piteå. Hortlaxgården har 60 platser i lägenheter med en storlek av 36–54 m². Hortlaxgården är uppdelad i 30 platser för vård- och omsorgsboende och 30 platser för demensboende.

Roknäsgården

Roknäsgården är ett särskilt boende med totalt 46 platser i lägenheter med en storlek av 36–52 m². Det finns 23 platser i vård- och omsorgsboende och 23 platser för personer med demenssjukdom. Roknäsgården ligger i Roknäs, ca 16 km väster om Piteå.

Källbogården

Källbogården är ett vård- och omsorgsboende som ligger i centrala Piteå. Här finns totalt 39 platser i lägenheter med en storlek av 35–57 m².

Österbo

Österbo är ett vård- och omsorgsboende i centrala Piteå med 48 platser i lägenheter med en storlek av 40–61 m².

Mogården

Mogården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom med totalt 60 platser i lägenheter som är 32-40 m² stora. Boendet ligger i området Furunäset, Munksund, ca 4 km söder om centrala Piteå.

Ängsgården

Ängsgården är ett modernt demensboende som invigdes i september 2019. Boendet har en genomtänkt design i funktion, mattor och färgsättning för att underlätta orienteringen för personer med demenssjukdom. Utemiljön och trädgården är också anpassad för de boende. Ängsgården har totalt 60 lägenheter fördelat på sex avdelningar i två plan. Varje avdelning har samlingsrum, matsal, tvättstuga och utgång till trädgården. 

 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på kommunens boenden har du ett självständigt arbete där våra omsorgstagare står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du samarbetar i team med läkare från hälsocentralen, undersköterskor på enheterna och kommunens rehabteam. Du jobbar även i nätverk med andra sjuksköterskor i kommunen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning mot äldre. Om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg kan det vara meriterande. Vi söker dig som vill arbeta och utveckla vård i livets slut och som ser möjligheter och lösningar i det dagliga arbetet. Vi ser att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För tjänsten krävs B-körkort.

 

Övrigt
Tillsvidareanställning, heltid. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

 

Upplysning

Sara Stoltz Enhetschef 0911-69 67 11

Anna Leidö Enhetschef 0911-69 67 13

Facklig representant

Agneta Öhman Vårdförbundet 0911-69 78 87