Meny
Meny

Undersköterskor till semestervikariat i Hemsjukvården

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi är en verksamhet som ingår i hemsjukvården, här arbetar idag ett 40-tal legitimerad personal samt 6 stycken undersköterskor. Vi utgår från vår lokal som befinner sig ute på furunäset som ligger ett stenkast utanför Piteå centrum. Vårt gemensamma mål är att skapa god vård med hög kvalité till invånarna i Piteå kommun. Tillsammans besitter vi stora kunskaper och många års erfarenheter som vi dagligen tar tillvara på och som vi tillsammans med dig vill använda för att nå upp till vår målsättning. Vi är en del av Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och personer med funktionsvariationer, och som är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1700 anställda.

Som undersköterska i hemsjukvården utför du främst delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser från distriktssköterska. De delegerade arbetsuppgifterna kan handla om läkemedelsadministrering, provtagningar, sårvård m.m. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma i syfte att stödja och avlasta distriktsköterskor och rehab personal i deras arbete.

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta. Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta med äldre och hälso- och sjukvård. Du ska vara flexibel, gilla att arbeta i högt tempo med snabba växlingar, ta ansvar och initiativ till att utveckla verksamheten. Du ska ha förmågan att kunna strukturera och planera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och är positiv till ditt arbete. Det är viktigt att ha ett gott bemötande då arbetet består av många olika kontakter och förmågan att kunna ge en god omvårdnad där vårdtagarna står i centrum. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Då kommunikation med brukare samt dokumentation är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav och bilkörning ingår dagligen i arbetet.

 

Om anställningen

Som semestervikarie arbetar du under semesterperioderna då ordinarie personal har semester. Tjänsterna är på hel- eller deltid beroende på verksamhetens behov, och arbetstiden är förlagd till dag/kväll, måndag till söndag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse.

 

Upplysningar

Malin Puffert, Hemsjukvårdchef, 0911-69 79 31.

Sara Hedkvist, Hemsjukvårdschef, 0911-69 79 30

Facklig företrädare

Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10.

 

 

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/anstalld senast 2020-05-31