Meny
Meny

Enhetschefer till Hemtjänst och Vård och omsorgsboenden

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-04-30

 

Avdelningarna Hemtjänst och Vård-och omsorgsboende inom Socialtjänsten arbetar med service och omvårdnad till de som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom eller funktionshinder. Nu söker vi dig som vill vikariera som enhetschef i hemtjänst, på Äldrecentrat eller något av våra Vård- och Omsorgsboenden under sommaren 2020.

 

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Arbetsuppgifter
Arbetet som chef innebär att leda, planera och samordna verksamheten vid ett särskilt boende, inom hemtjänsten eller på Äldrecentrat. Du har ett helhetsansvar vilket innefattar verksamhet, ekonomi och personal.

Kvalifikationer
Du har lämplig högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete i ledande ställning och erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Magdalena Jonsson, Avdelningschef – Vård- och omsorgsboende, 070-320 24 10
Helena Magnusson, Avdelningschef – Hemtjänst och Äldrecentrat, 070-588 60 62

Facklig företrädare
Eva Grönberg, Vision, 070-676 13 36

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2020-04-30

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer

i denna rekrytering