Meny
Meny

Distrikssköterskor/Sjuksköterskor till Hemsjukvård, Vård och omsorgsboenden samt till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-04-30

 

Sommarvikariat som sjuksköterska i Socialtjänsten

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då kan detta vara jobbet för dig

 

Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Du kommer att arbeta med ett bra gäng distriktssköterskor som har för vana att stötta och hjälpa varandra. Vi ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser för personer från 18 år och uppåt som behöver hjälp i sitt hem i Piteå kommun. Sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska.

Du kommer framförallt att arbeta dagtid, viss kvälls och helg -tjänstgöring kan förekomma.

Sjuksköterskor till Vård- och omsorgsboenden

Som sjuksköterska på kommunens boenden har du den högsta medicinska kompetensen i verksamheten och ansvarar för hälso- och sjukvård. Du har ett självständigt arbete där de boende står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du ger även stöd och handledning till omvårdnadspersonalen. Arbetstid är schemalagd dagtid med viss kvälls- och helgtjänstgöring. 

Sjuksköterskor till Utredningsteamet Trädgårdens Äldrecentra

I Utredningsteamet ingår sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter, totalt 12 personer. De arbetar med utredning i ordinärt boende tillsammans med undersköterskorna i Vård och Omsorgsteamet och inne på enheten för korttidsvistelse, Trädgårdens Äldrecentra. Där finns 36 dygnet runt platser för utredning/avlösning/växelvård för kortare vistelse.

Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende samt på Trädgårdens äldrecentra där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser, stödja den enskilde till självständighet samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Arbetstid är i huvudsak måndag till fredag, helgtjänstgöring förekommer var nionde helg tillsammans med Hemsjukvårdens distriktssköterskor.

Sjuksköterskor natt

Det är en verksamhet som arbetar över hela socialtjänstens hälso- och sjukvård. Arbetslaget består av 3 sjuksköterskor varje nattpass. Tillsammans ansvarar ni för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer i ordinärt boende, personer som bor på kommunens 11 särskilda boende för äldre samt 25 boenden för personer med olika funktionsvariationer.

Under natten fungerar du som stöd till undersköterskorna på de olika enheterna. Du gör bedömningar, planerar och utför de insatser som krävs för personer i deras hem. Vid behov planeras insatserna i samråd med regionens jourhavande läkare.

Nattsjuksköterskorna utgår från en lokal på Furunäset.

 

Kvalifikationer för samtliga tjänster

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller annan vidareutbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv är även det en egenskap hos dig.

Krav B-körkort.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2020-04-30 

Upplysning

Christer Grahn Hälso- och sjukvårdschef 0911-69 61 30

Facklig representant

Agneta Öhman Vårdförbundet 0911-69 78 87