Meny
Meny

Sommarvikariat som Fysioterapeut eller Arbetsterapeut, Hemsjukvård eller Utredningsteamet

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Bli en del av Piteå kommuns största förvaltning, Socialtjänsten. Tillsammans är vi 1700 medarbetare som ansvarar för omsorgen av våra äldre och funktionsnedsatta.

Gillar du att ha ett omväxlande arbete och har förmågan att lösa problem? Då är detta sommarjobbet du söker.

Vi söker dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor. Utredningsteamet på Trädgårdens äldrecentra och Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet kommer under sommaren att behöva ett antal arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Arbetsterapeut                                                

Som arbetsterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse t.o.m. 2020-08-31 med ev. möjlighet till förlängning. Du vikarierar som arbetsterapeut i Socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet.

Fysioterapeuter                                          

Som fysioterapeut i socialtjänsten ansvarar du för bedömning/utredning, behandling och hjälpmedelsförskrivning samt handledning av vårdpersonal. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra vårdgivare och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut. Erfarenhet från liknande verksamhet meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse t.o.m. 2020-08-31. Du vikarierar som fysioterapeut i socialtjänsten vid ordinarie medarbetares semesterledighet. Något vikariat kan starta redan under våren.

Upplysningar

Jörgen Divert, Enhetschef Hemsjukvården Rehabenheten, 0911-69 78 82

Anneli Lindström, Enhetschef Trädgårdens Äldrecentra, 0911-69 78 83  

Fackliga företrädare

Stefan Hedkvist Fysioterapeuterna, 0911-69 67 17   

Anna Nilsson Edin, Sveriges arbetsterapeuter, 0911-69 79 91

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 20-04-30

Rekrytering sker fortlöpande så ansök gärna omgående.