Meny
Meny

Sjuksköterska till Munkberga

Socialtjänsten Sista ansökningsdag: 2020-03-15

Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten Piteå kommun, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom eller funktionshinder. Våra tio vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg och Munkberga vård-och omsorgsboende söker nu två sjuksköterskor till sin verksamhet.

Om arbetet på Munkberga
På Munkberga bor det personer som har en demensdiagnos och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning. Munkberga är beläget cirka 2 km från centrum med egen trädgård, i huset finns 40 stycken lägenheter.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på kommunens boenden har du den högsta medicinska kompetensen i verksamheten och ansvarar för hälso- och sjukvård. Du har ett självständigt arbete där de boende står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du ger även stöd och handledning till omvårdnadspersonalen. Arbetstid är schemalagd dagtid med viss kvälls- och helgtjänstgöring.  

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med inriktning mot äldre. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du ger ett gott bemötande till de som du möter. Du måste vara flexibel och ha en väl utvecklad förmåga att planera och samarbeta. Det är positivt om du har erfarenhet av arbetssättet BPSD. Vi behöver dig som vill arbeta för de boendes bästa, ser möjligheter och lösningar och är en god ambassadör för Munkberga. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställning

1: 100% Semesteranställning. Anställningen är ett vikariat tom 2020-08-31.

2:  75% Semesteranställning med möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.
     Anställningen är ett vikariat tom 2020-07-31 men kan komma att förlängas. 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2020-03-15.

Kontaktperson
Anna-Carin Marklund
Boendechef
0911-69 67 74

Facklig företrädare
Agneta Öhman
Vårdförbundet
070-6040276